28. születésnapját ünnepli Gáspár Evelin: Gáspár Bea megható sorokkal köszöntötte

ünneplés Gáspár Evelin Gáspár Bea születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 28. születésnapját Gáspár Győző és Gáspár Bea nagyobbik lánya, Evelin. Édesanyja megható sorokkal köszöntötte közösségi oldalán.

"Drága Nagylányom! 28 évvel ezelőtt már sejtettem, de még nem tudtam 20 éves fejjel, hogy életem legjobb döntése lesz téged fiatalon a világra hozni! Veled minden jó! Biztos pont vagy az életemben! Formálsz, tanítasz, véleményt alkotsz, amit mindig elfogadok, még ha néha nem is úgy tűnik! 28 közös év! Mennyi mindent átéltünk ketten, hárman, négyen! Mennyi közös emlék!" - írja Bea a bejegyzésben.

"Nagyon-Nagyon SZERETLEK! Amíg élek, rám mindig mindenben számíthatsz, ezt ne feledd!!!
Te vagy az egyik legjobb dolog az életemben! (A másik a tesód) Ember nem kívánhat jobb gyermeket nálad! Köszönöm, hogy vagy és hogy ilyen vagy, mert így vagy nekem a világ legszebbje, legjobbja, a leg-leg-leg!" - zárta sorait a büszke édesanya.

Evelin nemrég megmutatta, hogyan néz ki párjával közös otthona, és korábban arról beszélt, hogy a gyermekvállalástól sem zárkózik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.