"A Jóistenre bízom" - Gáspár Evelin már nem zárkózik el a gyermekvállalástól

Jóisten család Isten szerelem Gáspár Evelin gyerekvállalás babaprojekt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin néhány nappal ezelőtt büszkén mutatta meg az országnak szerelmét, Attilát, most pedig azt is elárulta, hogy a fiúnak köszönhetően a gyermekvállalásról is megváltozott a véleménye.

Gáspár Evelin tavaly ősszel Lilu beszélgetős műsorában már arról beszélt, hogy újra szerelmes. Akkor még nem árult el többet a srácról, aki elrabolta a szívét, múlt héten azonban az egész országnak megmutatta szerelmét, Attilát.

A remek formában lévő Evelin elmondta, hogy rengeteg időt tölt szerelménél Nyíregyházán; mióta együtt vannak, sokkal háziasabb, és úgy érzi, soha nem szerette őt ennyire még senki. Esküvőt egyelőre nem terveznek, de ha mégis, akkor a Maldív-szigeteken szeretnék kimondani a boldogító igent.

Győzike idősebbik lánya 2020-ban még így nyilatkozott a gyerekvállalásról:

Nos, az új szerelem mindent megváltoztatott, Evelin ugyanis az egyik követője kérdésére elárulta, hogy ha úgy adódna, Attilának szívesen szülne gyermeket.

Gáspár Evelin már nem zárkózik el a gyermekvállalástól Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.