Gáspár Evelin néhány nappal ezelőtt büszkén mutatta meg az országnak szerelmét, Attilát, most pedig azt is elárulta, hogy a fiúnak köszönhetően a gyermekvállalásról is megváltozott a véleménye.

Gáspár Evelin tavaly ősszel Lilu beszélgetős műsorában már arról beszélt, hogy újra szerelmes. Akkor még nem árult el többet a srácról, aki elrabolta a szívét, múlt héten azonban az egész országnak megmutatta szerelmét, Attilát.

A remek formában lévő Evelin elmondta, hogy rengeteg időt tölt szerelménél Nyíregyházán; mióta együtt vannak, sokkal háziasabb, és úgy érzi, soha nem szerette őt ennyire még senki. Esküvőt egyelőre nem terveznek, de ha mégis, akkor a Maldív-szigeteken szeretnék kimondani a boldogító igent.

Győzike idősebbik lánya 2020-ban még így nyilatkozott a gyerekvállalásról:

 Nekem nem lesz gyerekem. Nem akarok anya lenni. Nyolcéves korom óta mondom anyáéknak (...) Nehéz olyan valakit találni, akinek szülne az ember. Erre a rohadó világra minek is, ahol mindenki csak becsap, megcsal és hazudik. Ráadásul itt van ez a koronavírus is, én így nem vállalnék gyereket. Úgy érzem, az anyagi stabilitásom sincs meg hozzá, de nem is érzem magam elég érettnek ahhoz, hogy gyereket neveljek

Nos, az új szerelem mindent megváltoztatott, Evelin ugyanis az egyik követője kérdésére elárulta, hogy ha úgy adódna, Attilának szívesen szülne gyermeket.

Gáspár Evelin már nem zárkózik el a gyermekvállalástólForrás: Instagram