Eladó a legendás filmsztár kaliforniai luxusvillája: ennyiért árulja

facebook.com/pg/ZsaZsaGaborOfficial -
Miley Cyrus Frank Sinatra luxusvilla Kalifornia ingatlan filmsztár Bing Cosby Bob Hope legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 100 évesen elhunyt Bob Hope otthonát 29 millió dollárért akarják eladni. A San Fernando-völgyben, a mesés Toluca Lake környékén található luxusingatlanhoz egy hatalmas golfpálya is tartozik. 

Nem véletlenül, az egykori filmsztár golfjátékos is volt, erről tanúskodik egyik legendássá vált mondata is:

„A golf az igazi szakmám, a szórakoztatás csak mellékállás. Azért mondok vicceket, hogy tudjam fizetni a golfpályát."

Charlie Chaplin, Jimmy Stewart, Bob Hope és Gábor Zsazsa facebook.com/pg/ZsaZsaGaborOfficial

Bob Hope eleinte a rádióban tűnt fel, egysoros írásaival és önostorozó poénjaival szórakoztatta a hallgatókat, majd kis idő múlva Hollywood felé vette az irányt: énekelt, táncolt és kiváló színész volt. Az 1940-es évektől az 1950-es évek elejéig együtt dolgozott Bing Crosby-val és Dorothy Lamour-ral, 2003-as haláláig karrierjében sosem voltak törések.

A nagyjából 1300 négyzetméteres házban nyolc hálószoba, nyolc fürdőszoba, beltéri úszómedence és wellnessrészleg mellett egy hatalmas konyha és egy biliárdszoba is található. A luxusingatlanhoz tartozik még egy vendégház és egy kültéri medence, valamint egy külön lakás a személyzetnek.

A Los Angeles-ben, a San Fernando völgyében fekvő ingatlant Bob Hope saját maga tervezte, és feleségével közösen, 1939-ben építette a házat angol tradicionális stílusban, de a házat az 1950-es években újraterveztették. Bob és Dolores Hope 2003-ig éltek itt - írja a Lakáskultúra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.