Hiába mondták ki a válást két éve, megint egymást támadja Suzy és Jolly

Forrás: Facebook -
vita Tarcsi Zoltán válás vagyon Suzy Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy Suzy és Jolly két évvel ezelőtt hivatalosan is elváltak, a mai napig nem rendezték a vagyonelosztás kérdését, ami újabb konfliktust szült közöttük.

A mulatós pár, Suzy és Jolly cseppet sem váltak el szépen egymástól. Az egykori sztárpár sokáig csatározott egymással, ám úgy tűnt, lezárták a múltat, és végre békét kötöttek. Úgy fest, a felszín alatt még mindig sok feszültség van közöttük, ugyanis a közös vagyonról máig folyik a vita.

Jolly azt állítja, Suzy miatt nem tud saját ingatlant vásárolni szerelmével, Szuperák Barbarával,és ezért kénytelen albérletben élni, volt felesége ugyanis nem hajlandó eladni az egykori közös otthont. A történet akkor derült ki, amikor Jolly egy hosszú posztban arról írt, hogy a gazdasági válság miatt elszabadultak az ingatlanárak -írja a Bors

Forrás: Facebook

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.