Így reagált a negatív kritikákra Szegedi Fecsó barátnője, Blondie: "A rám dobált kövekből építem föl a váramat"

Géczi Bea Szegedi Fecsó Blondie (Géczi Bea) Szegedi Fecsó barátnője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Szegedi Fecsó barátnője havonta új dallal jelentkezik, amelyből az elsőt, amelyet G.w.M-mel készített, már meg is hallgathattuk. Bea, művésznevéb Blondie kap hideget-meleget, amelyre most reagált is. 

Blondie-t nem kedvetlenííti el, hogy elős videóklipje miatt sok negatív kritikát kapott, folytatja zenei munkásságát.

"Érzem, hogy jó dolog fog kisülni belőle. A negatív kommentelők által rám dobált kövekből építem föl a váramat" - mondta Bea a Borsnak.

"Ebben az országban vagy sajnálnak vagy gyűlölnek, soha senkit nem fognak szeretni. Megszólnak, ha kint van a cicid és megkapod, hogy milyen anyuka vagy. Én nem mutogattam magam és semmi olyat nem tettem, ami miatt szégyellnem kellene magamat" - tette hozzá és arról is beszélt, hogy a dal felnőtteknek szól. "Megmondom őszintén, hogy eleve polgárpukkasztó klipet szerettem volna. Állandóan bántani akarnak, tessék, most itt a lehetőség! Jókat nevetek rajtuk, ráadásul ezzel nekem tesznek szívességet, hiszen a negatív reklám is reklám" - jelentette ki.

Bea úgy véli, szánalmas, hogy a klipbeli nővel azonosítják az emberek, holott nyilvánvaló, hogy az egy megformált karakter.

Ha eddig nem láttad volna a klipet, itt is megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.