Kandech Evelyne tragédiájáról nyilatkozott Tóth Vera: "Tudom, halottról semmit, de..."

Megasztár Tóth Vera Kandech Evelyne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandech Evelyne 37 évesen hunyt el, életéről a Megasztár után nem sokat tudott a nyilvánosság. Tóth Vera elárulta, szerinte miért nem sikerült befutnia az énekesnőnek a tehetségkutatót követően.

Kandech Evelyn a Megasztár első szériájában versenyzett, a negyedik helyet érte el. Az énekesnőnek azonban nem sikerült az az áttörés a tehetségkutató után, ami sokaknak igen. A 37 évesen, tragikusan fiatalon elhunyt énekesnő életéről Tóth Vera beszélt a Szavakon túl című műsorban Kadarkai Endrének.

Kandech Evelyne tragédiájáról nyilatkozott Tóth Vera Forrás: TV2

"Ez családi helyzet. Szerintem a nevelésen és a családi helyzeten múlik, hogy apával, anyával nősz-e fel. Hogy az apád úgy ment el, hogy megígérte, majd visszajön, és soha többet nem jött vissza. Egész életedben marad egy hiány az életedben. Az anyukádat hamar elveszted! Jó, nem amikor a Megasztár volt, kicsit később. De globálisan az ő problémája" - mondta Vera.

"Kereste az apaképét. Mindenki, aki szembe jött... és tudom, halottról semmit, de ez nem azért volt, mert ő könnyű vérű volt. Hanem azért volt, mert ő egész életében az apját kereste. És mindig idősebbek... vagy ha nem idősebbek, de jöttek-mentek a fiúk. Egy bizonyos ponton túl már nem tudott kapcsolatot létesíteni. Vagy egy bizonyos ponton túl eltűnt egy kapcsolatból. Legyen az barátnői vagy párkapcsolati viszony. Nem volt képes fenntartani egy bensőséges viszonyt, de erről nem tehetett, ezt pici korából hozta" - idézi a Bors Verát. Hozzátette, szerinte Evelíne is lehetett volna sikeres, de nem volt megfelelő támasza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.