2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Singh Viki őszintén beszélt arról, mi volt az oka a szakításnak

Forrás: Singh Viki/Instagram -
Singh Viki vallomás szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április végén érkezett a hír, hogy Singh Viki öt év után szakított párjával, Tomival. Az énekesnő most elmondta, mi vezetett idáig.

"5 csodálatos év után Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket!
Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében, barátként, családtagként!" - írta Viki az Instagramon áprilisban. Akkor nem derült ki, hogy mi volt a szakítás oka. Most azonban az énekesnő a Story Magazinnak beszélt bővebben a történtekről.

"Elfelejtettünk élni. Heti hét napot dolgoztunk, vittük a bizniszt, ami mellett én tanítottam, jártam fellépni, Tomi meg focizik egy klubnál, és edzősködik a saját egyesületében. Egyszer sem mondtuk a másiknak, hogy túl sok az, ami rajtunk van, vagy hogy jó lenne egy-egy szabadnap, mert meg akartunk felelni egymásnak és annak az elképzelésnek, hogy együtt bármire képesek vagyunk. És ez roppant fárasztó" – mondta Viki. Hozzátette, hogy volt párjával egy idő után már inkább csak legjobb barátokként tekintettek egymásra.

Singh Viki Forrás: Singh Viki/Instagram

"Eltűnt a tűz, a szenvedély, a megoldandó problémák körül forogtak a mindennapjaink, és azt éreztem, ehhez túl fiatalok vagyunk" – fogalmazott.

"Megijesztett az is, hogy a koromból fakadóan – 36 éves vagyok – lassan szülnöm kellene, amivel újabb 18 évre takarékra tenném magam. Feltettem a kérdést: biztosan ezt akarom?" – mondta az énekesnő, de hozzátette, nem látja esélytelennek, hogy Tomival egyszer visszatalálnak egymáshoz.

"Ő volt a talaj a lábam alatt, és a mai napig nagyon szeretjük egymást. Már csak emiatt sem mondjuk azt, hogy mi már soha nem leszünk újra egy pár."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.