Szabó Zsófi sem hagyta szó nélkül Shane új barátnőjét: itt a reakció

csók felbontott eljegyzés Shane Tusup barátnője Szabó Zsófi reakció Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit sokkolt, amikor a magyar álompár alig pár hónap együttlét után bejelentette, hogy nemcsak elmarad az idénre tervezett esküvő, de az eljegyzésüket is felbontják.

Sokáig úgy tűnt, hogy Shane Tusup megpróbálja visszaszerezni Szabó Zsófit, ám a hősszerelmes nem küzd tovább a műsorvezető kegyeiért. Erről árulkodik az a fotó, amely hétvégén került fel az internetre és futótűzként kezdett terjedni.

Szabó Zsófi Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

A lesifotón Shane látható, amint intim kapcsolatba kerül egy fiatal lánnyal. Habár a felvétel nem túl éles és a képen szereplő férfi sem látszik teljesen, a netezők biztosra veszik, hogy Tusup szerepel rajta.

Szabó Zsófi pedig szinte azonnal reagált is a megjelent hírekre – írja az Origo. A lap észrevetette, hogy Zsófi a legújabb fotója mellé két hashtaget is mellékelt, melyben azt írja, hogy erősebben és boldogabban folytatja tovább.

A műsorvezető fotóját ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.