Baukó Éva nyilvánosan osztotta ki Sáfrány Emesét: "Fel kéne keresned 2 forgatás és 2 szoptatás között egy pszichológust"

Life TV -
vita párkapcsolat Baukó Éva Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is beszámoltunk róla, Sáfrány Emese újra randizik, párja pedig nem más, mint a TNT-s Inti. Baukó Éva egy zárt csoportban fejezte ki véleményét az egykori pornós új párkapcsolatáról, a vita azonban már a nagy nyilvánosság előtt folyik.

Baukó megnyilvánulására Sárfány Emese valószínűleg privát üzenetben reagált, mire Éva úgy döntött, hogy nyilvánosan válaszol neki.

Baukó Éva kiosztotta Sárfány Emesét Life TV

"SZÓLÁSSZABADSÀG!!! Kedves DIAMOND! Azért itt, és nem csak privátban mert én egy őszinte nő vagyok , akinek lehet véleménye. Egy bulvárcsoportban leírtam az "az új kapcsolatodról " az álláspontomat kedves Aleska!
Szóval volt egy 4 éves kapcsolatod, amiből született egy kisfiú, a gyermek még fél éves sem volt, de màr szétmentetek. Ez nagyon sajánlatos. Nos én szeretnék neked segíteni mert szerintem súlyos kötődési és önértékelési komplexusaid vannak...
Fel kéne keresned 2 forgatás és 2 szoptatás között egy pszichológust.:: Ugyanis az nem normális, hogy még a "gyászidő" le sem telt, te tolod fel a "kovis" -csábítós képeket instára, hogy hahó férfiak itt vagyok gyertek "termékenyítsetek meg"! Csináljatok nagy hasat, mint VV Anikónak "fél évente " egyszer.
Nos muszáj volt e sorokat kiokàdnom magamból, mert instán rámírtál, hogy sok az időm!!! Kedves Aleska: én nem az instán élem az életemet mint te és az álszent ribi celeb barátnőid, és nem is szeretnék mártírkodni, olyan vagyok amilyen de legalább őszinte. Neked valóban sok az időd , a sok randira meg bulikàra van időd , a gyerek meg le van adva a MAMÁNÁl! (...) Én járok pszichológushoz, szóval sokat fejlődtem.. Ő most nem fog örülni ennek a posztnak, de hogy még te kérsz számon, hogy sok az időm az felháborító. 2 instaposzt, 2 p*csamutogatás, 2 szoptatás között ajánlom neked Dr.Almássy Kitty-t! Én nem hozzá járok, de neki jó könyvei vannak. Kitartást jobbulást!" - szól a poszt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.