ByeAlex barátnője gyermekvállalás gyermek ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex nemcsak arról beszélt őszintén, hogy meddig szeretne színpadon állni, de azt is elárulta, mikorra tervezi a családalapítást.

ByeAlex a Story magazin friss számában nyilatkozott arról, hogy nem szeretne idős korában a színpadon bohóckodni. Az énekesnek nemcsak erről, de a gyermekvállalásról is határozott véleménye van, és bár 38 évesen már sokak szerint ideje lenne annak, hogy apa legyen, ő egészen máshogy vélekedik a témáról.

„Jól élem meg a jelent, de örülök, hogy magamon kívül nem sok mindenért, mindenkiért vagyok felelős. Sosem vágtam bele a családalapításba, és úgy gondolom, ez jó is így.

Azt hiszem, nem sok jóra számíthatunk a jövőben, úgyhogy nem is tervezek most gyereket. És szerintem a mostani szülőknek is fel kéne készíteniük a gyerekeiket arra, hogy húsz év múlva kínkeserves küzdelem lesz minden napjuk"

-nyilatkozta az énekes, aki az öregedés gondolatát is utálja, és korábban már kijelentette, hogy nem szeretne sokáig élni.

Forrás: Instagram/byealexittvan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.