ByeAlex fiatalon tervez visszavonulni: "Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf*szkodnék a közönségnek"

Fotó: Mudra László/Origo -
családalapítás jövőkép ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex őszintén vallott arról, hogy nem szeretne sokáig színpadon állni, fiatalon tervezi a visszavonulását és azt is elárulta, mihez kezdene utána. 

Bár nagyon sikeres karriert tudhat a magáénak Bye Alex, már most határozott elképzelése van arról, hogy meddig szeretne színpadon állni.

ByeAlex fiatalon tervez visszavonulni: "Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf*szkodnék a közönségnek" Fotó: Mudra László/Origo

"Gyűlölöm az öregedés gondolatát is, de ettől még eljön az az idő, úgyhogy nem tervezek hosszú életet a színpadon. Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn. Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf*szkodnék a közönségnek. Ha azt érzem, a színpad véget ért, szeretnék majd írni, könyveket kiadni" - vallotta be őszintén a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.