Nem fogod elhinni mivel kereste a kenyerét Cameron Diaz, mielőtt színész lett

Fotó / AFP -
modellkedés drog Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves színésznő nagy visszatérését tervezi, ennek apropóján mesélt karrierje kezdetének kompromittáló részleteiről egy podcast-ben.

Mielőtt színésznőként befutott volna, Cameron Párizsban próbálgatta a szárnyait modellként, ám vagy egy évig szinte egyáltalán nem kapott felkéréseket. A pénzhiány miatt néha igen veszélyes szituációkba keveredett: egy alkalommal például Marokkóba kellett repülnie egy lezárt bőrönddel, amelyben állítólag ruhák voltak.

Cameron Diaz Fotó / AFP

Érkezéskor fogott gyanút, így ahogy volt, farmerben, kopott pólóban átfoglaltatta a jegyét az első Franciaországba tartó gépre, a feltehetően drogokkal teli bőröndöt pedig Marokkóban hagyta. A vámosoknak azt mondta, nem az övé, így valószínűleg évtizedes börtönbüntetést úszott meg.

Cameron hamarosan Párizst is otthagyta, visszatért Los Angelesbe, ahol nem sokkal később rámosolygott a szerencse és szerepet kapott A Maszk című filmben – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.