Csősz Bogi vallott a válásáról: "Nem volt már meg az a szikra"

Forrás: Csősz Bogi/Instagram -
válás török férj Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátsággá vált a kapcsolatuk.

Először májusban keltek szárnyra azok a pletykák, melyek az egykori luxusfeleség és török milliárdos férjének kapcsolatáról szóltak. A hírek pedig igaznak bizonyultak, ugyanis Csősz Bogi és Burak Talu a napokban hivatalosan is bejelentették a válásukat. Bogi most elárulta, mi vezetett ehhez a döntéshez.

Csősz Bogiék között nem volt már meg a szikra Forrás: Csősz Bogi/Instagram

"Sokat voltunk távol egymástól, ami nem is volt zavaró, mert megszoktuk az évek alatt. De egyszer csak azt éreztem, hogy egyre jobban előtérbe kerül a karrier, a munka, még többet akarok dolgozni, még tevékenyebb akarok lenni, és azt láttam rajta, hogy ő pedig egyre jobban vissza akar vonulni. (...) A szerelmet fel kellett volna újra turbózni, amihez kell az, hogy fizikálisan is együtt legyen két ember. Azt vettük észre, hogy barátsággá vált a kapcsolatunk. Nagyon jól működött, de nem volt már meg az a szikra, ami az elején" - mondta a Mokkában Bogi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.