Emlékszel még Nócira? Így él most a ValóVilág egykori műsorvezetője

valóvilág műsorvezető Czifra Noémi Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori műsorvezetője, Czifra Noémi Nóci egy pillanat alatt vált híressé, majd egyik napról a másikra el is tűnt a köztudatból. Most Palik László műsorában beszélt arról, mi történt vele az elmúlt húsz évben, és hogy éli most a mindennapjait.

Czifra Noémi, akit a legtöbben Nóciként ismernek nagyon régen nem adott interjút senkinek, de Palik Lászlóval kivételt tett. Az egykori műsorvezető elmondta, húsz éve nem vállalt semmilyen interjút, mégis a mai napig felismerik az utcán.

"Nem én voltam a jelenség, aki bemászott az emberek bőre alá, hanem a Való Világ volt az. Az első két széria még olyan szép volt és ártatlan. A vízcsapból is én folytam és a Stohl"

- mondta Nóci, majd hozzátette:

Nóci elmondta, hogy annak idején kameraérzékenysége miatt esett rá a választás, és rutin nélkül csöppent bele a műsorvezetésbe. Tévés karrierje azért ért véget, mert kirúgták, de nem bánja, és egyáltalán nem vágyik a szereplésre.

- árulta el Nóci, aki ma már mentálhigiénés szakemberként dolgozik a hétköznapokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.