Görög Zita megmutatta szerelmét

Forrás: Görög Zita / Instagram -
Görög Zita fotó közös fotó Laczkó Zsolt Görög Zita párja évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos modell és színésznő nem veri nagy dobra a magánéletét és csak ritkán tesz közzé Instagram-oldalán olyan fotókat, melyeken párjával együtt látható. Nemrég azonban újfent kivételt tett és szerelme mellől köszöntötte követőit.

Görög Zita már öt éve alkot egy párt Laczkó Zsolttal, a nála hét évvel fiatalabb egykori válogatott focistával. Laczkó jelenleg utánpótlásedzőként, valamint a magyar nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Marco Rossi mellett dolgozik pályaedzőként.

A fiatal pár a napokban ünnepelte ötödik évfordulóját, melyre egy különleges eseményen koccintottak. Zita ugyanis hivatalos volt Zsolt testvérének esküvőjére, így nem csak az ifjú párra, hanem saját magukra is emelték a poharukat. A nagy napra felállított virágkapu alá állva köztük is elcsattant egy csók, az erről készült képet pedig Zita megosztotta saját oldalán.

Görög Zita pár nappal ezelőtt még kórházból posztolt, ugyanis kisfiát annyira megviselte a nagy hőség, hogy orvosi ellátásra szorult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.