Hamarosan a rendőrségen találkozik Béres Alexandra és Schobert Norbi

lejáratás Schobert Norbi Béres Alexandra botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel negyvenezren követik azt a csoportot a Facebookon, ami egymás után osztja meg a Rubint Rékáról, Schobert Norbiról és családjukról szóló, viccesnek szánt, azonban lejárató fotókat és videókat. Király Dávid Izmael tudni véli, kik állhatnak a durva lejárató kampány mögött. A férfinak először az szúrt szemet, hogy a csoport kezelői közül többen rendszeresen megosztják Norbiék egyik konkurensének, Béres Alexandrának a posztjait, ám az igazi sokk csak később jött.

Király Dávid Izmael együttműködést ajánlott A nagy Norbiréka bizniszt működtető emberek egyikének, aki nyitott volt arra, hogy egymás oldalait reklámozzák. Ehhez mindössze annyit kért, hogy Dávid utaljon el neki 100 ezer forintot. A férfi belement az üzletbe, és mikor megkapta a számlaszámot, akkor állt össze a kép. Mint állítja, az adatok között Barna Krisztián nevét látta, aki Béres Alexandra férje, míg az internetes számlához tartozó telefonszám egyenesen Béresé.

Béres Alexandra állhat a Norbiékat lejárató csoport mögött? Forrás: Youtube/LifeTV


A Blikk utánajárt az adatok valódiságának, és a lap is azt állítja, hogy a fiatal férfi jól látta, valóban az adott név szerepel a netes számlán, a telefonszám pedig ténylegesen Alexandráé. Alexandra azonban cáfolja, hogy bármi köze lenne a nyolc éve működő oldalhoz.

A Bors megkérdezte Norbit, el tudja-e képzelni, hogy Alexandra valóban bűnös.
"Hogy el tudom-e képzelni, hogy Szandi áll a dolog mögött, másodlagos kérdés. Most már akkora botrány kerekedett ebből, hogy nincs más út, ki fog derülni, ki üzemelteti azt a csoportot. A rendőrségen folyik a nyomozás szerzői jogsértés miatt, így Szandival is a rendőrségen találkozunk hamarosan, aztán ott majd tisztázódik a helyzet."

Rubint Réka és Schobert Norbert szeretne a dolgok végére járni Forrás: Szabó Gábor/Origo

Norbi azt is elmondta, hogy Király Dávid Izmaelt nem ismeri személyesen, annyit tudott róla, hogy 100 kilót fogyott a fitneszguru termékeinek köszönhetően. A férfi kereste meg Norbit, és mondta el, mi lett a nyomozásának eredménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.