Vasvári Vivien hatalmas összegért árulja balatoni luxusnyaralóját - Fotók

Vasvári Vivien nyaraló Csopak eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien arra a döntésre jutott, hogy megválik imádott csopaki nyaralójától. A 86 négyzetméteres ingatlant, csodás kilátással több mint kétszáz millió forintért kínálja eladásra.

Vasvári Vivien modell tegnap osztotta meg közösségi oldalán, hogy eladóvá vált kedvenc csopaki nyaralójuk, ahonnan pazar kilátás nyílik a magyar tengerre.

A 86 négyzetméteres ingatlant 219 millió forintért kínálja eladásra.

A ház három és fél szobás, az udvaron még egy hatalmas úszómedence is helyet kapott, így az új lakó nem csak a magyar tenger vizében csobbanhat majd.

"A hatalmas ablakok segítségével a fény az egész házat bejárja, és ettől még barátságosabb a környezet. Ez a hely nem hivalkodik, tiszteli a régit, új értelmet ad neki. Tökéletesen használja a modern anyagokat, stílusjegyeket is és jól beépíti az összhatásba" - olvasható a hirdetésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.