Hódi Pamela sem hagyta szó nélkül a megcsalásáról szóló pletykákat

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela fotó Görögország megcsalás Tóth Bence pletyka Reddit
Napokkal ezelőtt megjelent egy fotó Hódi Pamela férjéről, melyen Bence egy másik hölgy társaságában látható. Az internetezők körében pedig viharos sebességgel kezdett terjedni az a pletyka, hogy a labdarúgó megcsalja influenszer feleségét.

Az ominózus fotó végül olyan gyorsan lekerült a Redditről, amilyen sebességgel végigfutott az interneten és hamar kiderült, hogy Tóth Bence nem a szeretőjével, hanem egyik barátjának párjával látható együtt.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Pamela a hírek után külön posztban azóta sem reagált a cikkekre, ám a Blikk kiszúrta, hogy egyik fotója alatt hosszú üzenetekben válaszolt a kommentelők kérdésére. Az influenszer szerint a férjéről és a megcsalásról szóló hírek csak rosszindulatú pletykák és ezeket olyan emberek terjesztik, akik ebben élik ki a boldogságukat.

Hódi Pamela és a kommentelők beszélgetését ebben a bejegyzésben, a fotó alatt találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.