Hódi Pamela sem hagyta szó nélkül a megcsalásáról szóló pletykákat

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela fotó Görögország megcsalás Tóth Bence pletyka Reddit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokkal ezelőtt megjelent egy fotó Hódi Pamela férjéről, melyen Bence egy másik hölgy társaságában látható. Az internetezők körében pedig viharos sebességgel kezdett terjedni az a pletyka, hogy a labdarúgó megcsalja influenszer feleségét.

Az ominózus fotó végül olyan gyorsan lekerült a Redditről, amilyen sebességgel végigfutott az interneten és hamar kiderült, hogy Tóth Bence nem a szeretőjével, hanem egyik barátjának párjával látható együtt.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Pamela a hírek után külön posztban azóta sem reagált a cikkekre, ám a Blikk kiszúrta, hogy egyik fotója alatt hosszú üzenetekben válaszolt a kommentelők kérdésére. Az influenszer szerint a férjéről és a megcsalásról szóló hírek csak rosszindulatú pletykák és ezeket olyan emberek terjesztik, akik ebben élik ki a boldogságukat.

Hódi Pamela és a kommentelők beszélgetését ebben a bejegyzésben, a fotó alatt találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.