Gólyahír: 56 évesen lesz újra apa Klausmann Viktor

LifeTV -
apaság Klausmann Viktor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szerencsekerék című műsor egykori házigazdája, Klausmann Viktor már két gyerkőc büszke édesapja, ám most kiderült, hogy egy harmadik poronttyal is bővül a családjuk.

Az 56 esztendős tévés gyermekei, a 16 éves Dominik és a 13 éves Tamara új testvérkének örülhetnek: Viktor párja, Niki, akivel már 8 éve él boldog kapcsolatban, várandós.

Klausmann Viktor LifeTV

„Nem akartam egyedül maradni és élni a magányos farkasok léha életét. Bár igaz, akinek gyereke van, soha nem lehet magányos farkas. Nikivel 8 éve ismerjük egymást. Adott nekem jeleket, hogy ő azért nem engedné el ezt a dolgot.

Azt mondtuk, legyen baba, ez még belefér korban nekem is. És bevallom, hiányzik a babaszag, egy csecsemő kis keze, a lába, az a kis husika. 13 éve éltem át ezt utoljára. Későn kezdtem az apaságot, de úgy érzem, a végére belejöttem. Semmi más nem jelent annyi energiát egy ember életében, mint egy gyerek. Úgy éreztem, ez egy olyan adrenalinlöketet ad, amit szeretnék még megkapni az élettől"

– lelkendezett a Bestnek az újságíró-műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.