"Már majdnem felvágtam az ereimet" - Csősz Bogi nem tudott otthon ülő feleség lenni

LifeTV -
házasság válás Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi 14 év után vált el férjétől, ezt közleményben tudatta a nagy nyilvánossággal. Most részletesebben beszámolt arról, mi vezetett ehhez a döntéshez.

Már a hivatalos bejelentés előtt is pletykáltak arról, hogy Csősz Bogi és török férje nincsenek együtt, a híresztelések pedig igaznak bizonyultak. A házaspár több, mint 14 év után döntött a válás mellett, de nem volt egyszerű megtenni ezt a lépést.

"A házasság elején a férjem kérésére megpróbáltam rávenni magam arra, hogy élvezzem az életet és ne dolgozzak és utazzak annyit. Szerettem magamnak megteremteni nagyon sok mindent egyedül" - árulta el Bogi. Kiderült, hogy éppen emiatt távolodtak el egymástól.

Csősz Bogi nem akart kitartott feleség lenni LifeTV

"Igazából most történt meg a válás, nagyon friss még a dolog. Barátilag megegyeztünk és nagyon jó a kapcsolatom a családjával, barátokkal. Most jöttem vissza Törökországból, már úgy, mint szingli nő, de találkoztam a családdal, a barátokkal, mindenki ott van mellettem ugyanúgy, mint azelőtt. Jó érzés, hogy majdnem 15 év után ugyanúgy viselkednek velem, ahogy azelőtt. Továbbra is családtag vagyok és megerősítettek abban, hogy bármikor mehetek és akár velük is lakhatok. Tudják, hogy milyen ambiciózus vagyok, tudom, mit akarok elérni. Nem lehet manipulálni, nem lehet meggyőzni dolgokról. Mindketten másik irányt akartunk választani, ki akartunk tartani a karrierünk mellett. Nem tudtunk már olyan áldozatokat hozni, két különböző országban éltünk, nem volt már idő egymásra. Meg tudtuk beszélni, én se szerettem volna leadni az igényeimet. Szeretném megvalósítani az álmaimat és nem tudok olyan feleség lenni, aki otthon ül. Az elején megpróbáltam, volt 3 hónap, amikor passzív feleség voltam, de a végén már majdnem felvágtam az ereimet. Nem tudtam értékelni önmagamat, nem lehet feldolgozni, hogy valakinek a valakije vagy" - mondta a Borsnak Bogi, aki azt is elárulta, nem kötöttek házassági szerződést, és sok mindenről mondott le, hogy a maga útját járja.

"Gyors volt, mert nem volt sok elvárásom. Szerettem volna minél gyorsabban lezárni, nem akartam belemenni semmilyen vitába, főleg nem pereskedésbe. Ő pedig belement, mert nem akarta azt éreztetni, hogy ki vagyok szolgáltatva. Barátként megegyeztünk és mentünk tovább a magunk útján. Ha nagyon anyagias lennék, vele maradtam volna, de sok mindenről lemondtam azért, hogy a sajátomat építsem tovább" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.