Megszólalt Chris Rock a pofonról, amit Will Smith-től kapott: "Úgy fájt, mint a k*rva élet"

pofon Oscar-gála Chris Rock Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Oscar-gála nem a filmekről, hanem Will Smith pofonjáról szólt, amit Chris Rocknak osztott ki, miután a humorista a színész feleségének kopaszságán viccelődött. Az eset hatalmas vihart kavart, a színészt tíz évre kitiltották az amerikai filmakadémia rendezvényeiről, köztük az Oscar-gálákon való részvételtől. Will Smith ugyan bocsánatot kért viselkedéséért, de a pofont már nem tudta meg nem történtté tenni. Most megszólalt Chris Rock a történtekkel kapcsolatban.

Rock a legjobb dokumentumfilm kategória felkonfja előtt poénkodott azon, hogy Jada Pinkett Smith olyan kopasz, hogy akár G.I. Jane is lehetne. Will Smith először nevetett a poénon, de feleségén rögtön látszott, hogy nagyon nem esett neki jól ez a vicc. Will pár pillanattal később felsétált a színpadra, és egyszerűen behúzott egyet a komikusnak.

A pofon kicsit sem volt megrendezett, Rock azt sem tudta, hogy reagáljon. Miután Smith visszaült a helyére még felkiabált a színpadra:

"Többé ne vedd a kib***ott szádra a feleségem nevét!"

Megszólalt Chris Rock a pofonról, amit Will Smith-től kapott: "Úgy fájt, mint a k*rva élet" Forrás: AFP/Robyn Beck

Hónapokkal a történtek után Chris Rock is megszólalt a dologról, mikor Kevin Hart mellett egy stand-up showban szerepelt.

"Bárki, aki azt mondja, hogy a szavak fájnak, még sosem kapott pofont" - viccelődött előadása közben az 57 éves humorista.

Rock hozzátette, hogy nem szereti játszani az áldozatot.

"Nem vagyok áldozat b*ssza meg!"

- jelentette ki egy ízes káromkodás kíséretében, majd így folytatta:

"Igen, ez a sz*r úgy fájt, mint a k*rva élet, de leráztam magamról és másnap már mentem is dolgozni... Nem megyek kórházba egy papírvágás miatt."

-írja a usmagazine cikke alapján a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.