Nem búslakodik szakítása után a népszerű énekes: félmeztelenül pózol a közösségi oldalán

Szabó Ádám fotó szakítás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám néhány nappal ezelőtt közösségi oldalán vallotta be a követőinek, hogy szerelmével, Bernivel külön utakon folytatják a jövőben. Úgy tűnik, az énekes nem sokáig szomorkodott, legújabb fotóján félpucéran pózol a kamerának.

Szabó Ádám márciusban mutatta meg először barátnőjét, Bernit az Instagramján. Innentől kezdve nem is volt megállás, rendszeresen posztolt követőinek a szerelméről, aki előszeretettel pózolt különféle lenge öltözékekben, és fedte fel bájait.

A képek azonban egyik pillanatról a másikra eltűntek Ádám Instagram-oldaláról, ráadásul már nem is követik egymást a közösségi oldalakon. Majd ezt követően az énekes egy 24 óráig elérhető Instagram- történetben osztotta meg, hogy kapcsolatuk zátonyra futott, azonban úgy tűnik, annyira nem viselik meg a történtek.

"Pufi rizs, pufi fánk, puszikák"
- írta legújabb bejegyzésében, ami mellé egy félmezetelen fotót is csatolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.