Szabó Ádámot évekkel ezelőtt tehetséges harmonikásként ismerte meg az ország, majd nem sokkal később megmutatta, hogy énekelni is tud. Legnagyobb sikere egyértelműen az volt, amikor megnyerte a Sztárban Sztárt.

Két évvel ezelőtt igazán nagy port kavart Szabó Ádám és Tóth Andi szakítása, akik kapcsolatuk után egy ideig még sokszor látták egymást. A két énekes versenyben volt ugyanis a Sztárban Sztár című showműsorban, és nagy esélyekkel vágtak neki az évad döntőjének. A műsort végül Ádám nyerte, de a finálé után még hónapokig beszédtéma volt, hogy a szakítás után összejönnek-e újra, vagy sem.

Megmutatta szerelmét Szabó ÁdámForrás: Instagram

Tavaly nyáron Ádám egyértelmű jelét adta annak, hogy ismét szerelmes, ám már nem Andi a szíve választottja. Kedvesének kilétét viszont titokban tartotta, mivel még nagyon a kapcsolatuk elején jártak. Most viszont egy Instagram posztban saját magát leplezte le. A népszerű énekes-zenész a Ripost információi szerint egy kisgyermekes édesanya, Berni oldalán találta meg a boldogságot.

Ádám nem most először jött össze gyermekes nővel, egyik előző kapcsolatában a nála két évvel idősebb Nikibe szeretett bele, akinek akkor már volt egy kisfia.