Nyaralás közben indult be a szülés - a mentősök a szálláson segítették világra a babát

Forrás: -- -
mentő mentősök szülés szállás nyaralás otthonszülés Balaton kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a négytagú család elindult a Balatonra, még nem sejtették, hogy a nyaralásról öten térnek majd haza. 

A marcali mentők kértek gyors segítségét tegnap éjszaka egy kismamához, akinél épp a balatoni nyaralás kellős közepén indult be váratlanul a szülés. A mentősök gyorsan a helyszínre értek, és úgy ítélték meg a helyzetet, hogy jobb, ha már nem indulnak el a kórházba, hanem inkább a szálláson segítik világra a babát. A kismama, bár eleinte nagyon izgult, a mentősök és férje jelenléte megnyugtatta.

❗️EMLÉKEZETESRE SIKERÜLT A BALATONI NYARALÁS❗️ Egy 35 év körüli kismamához kérték a marcali mentők gyors segítségét...

Posted by Országos Mentőszolgálat on Friday, July 8, 2022

„Bajtársaink segítségével végül néhány perc alatt, bonyodalmak nélkül hozhatta világra negyedik gyermekét, akinek sírására már a nagytesók is felébredtek a másik szobában és boldogan üdvözölték kisöccsüket. A helyszíni ellátást követően a mentők végül a boldog édesanyát és a kis Filipet is stabil állapotban szállíthatták kórházba, aki egész úton kíváncsian nézelődött. Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, a szülőknek és a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írta Facebook oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.