2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Csúnyán beleszálltak a terhessége miatt kikerekedett Adriana Limába: így néz ki most a szupermodell

Victorias Secret Adriana Lima várandós hízás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmadik gyermekével várandós Adriana Lima kissé kikerekedett az elmúlt időszakban. Bár ez teljesen természetes folyamat egy terhesség alatt, a rosszindulatú megjegyzéseket ő sem úszta meg.

Rengeteg cikkünk született Adriana Limáról, hiszen a brazil szupermodell soha nem fukarkodott a szexi fotókkal. Tavaly nyáron például meztelen fenekét mutatta meg a világnak, most viszont a meztelenkedés helyett harmadik gyermeke érkezésére készül.

A 41 éves Adriana a visszavonulása előtt rengeteg luxusmárka arca volt, és 18 éven át a Victoria's Secret angyalaként is láthattuk, ez mégsem elég a "jóindulatú" embereknek, ugyanis a szupermodellt csúnyán betámadták a TikTokon.

A rövid videóban friss fotók láthatók Adrianaról, felhívva a figyelmet arra, milyen sokat változott az elmúlt időszakban. Bár a brazil szépség szemmel láthatóan felszedett pár kilót, sokan a kismama védelmére keltek, az egyik kommentelő így fogalmazott:

@strajescuiulia#adrianalima#lima#paparazzi#celebs♬ ac kangaudios - pj ☆

A strajescuiulia nevű TikTok-oldalon többek között Leonardo DiCaprióról, és Rob Kardashianról is láthatók előnytelen felvételek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.