VV Leo Béres Anettről: "Mégiscsak egy kedves, befolyásolható lányról beszélünk"

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
Béres Anett VV Anett VV Leo teaszeánsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Anett jelenleg egy pécsi kórházban lábadozik a rosszul sikerült teaszeánsz után. VV Leo pedig elmondta a véleményét a történtekről.

VV Leo teljesen megdöbbent, amikor megtudta, hogy mi történt Anettel. A volt ValóVilág szereplő kemény véleményt fogalmazott meg mind Anettről, mind azokról, akik szerinte kihasználták az ő gyengeségét.

"Az, amit olvastam, az egyszerűen nagyon megdöbbentő és szörnyű. Azt kívánom neki, hogy tanuljon ebből elsősorban, másodsorban, hogy minél hamarabb épüljön fel, és ne legyen maradandó károsodása" - mondta a Tények Plusznak Leo, hozzátéve, hogy az emberek gyengeségének és elveszettségének kihasználását látja ebben, és szerinte Anett is ennek esett áldozatául.

"Erről nem is nagyon beszélt, de el tudom képzelni, hogy erre nyitott volt, hiszen mégiscsak egy kedves, és azt gondolom, befolyásolható lányról beszélünk" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.