Legendás színésznő példáját követi Ábel Anita: így éli az életét

Forrás: Instagram / Ábel Anita -
élet Sophia Loren Ábel Anita tanács életmód mottó fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita élete mondhatni kissé felfordult az elmúlt hónapokban. Még tavasszal derült ki, hogy nélküle tér vissza a TV2-re a Drágám, add az életed! című celebvetélkedő, majd júniusban elveszítette munkáját, ugyanis megszűnt a Life TV-n futó reggeli műsora is.

A sors azonban döntetlenre játszik, így a csapások mellett egy csodás dolog is történt a színész-műsorvezetővel: három év után párja megkérte a kezét. Az eljegyzés nemcsak a rajongóit, hanem Anitát is meglepte, de boldogan mondott igent olasz szerelmének, Roberto Favarónak. Az esküvő azonban egyelőre még várat magára.

Forrás: Instagram / Ábel Anita

A pár élvezi az életet és a finom ételeket, köszönhetően Anita olasz származású párjának, aki konyhatechnológiai és gasztronómiai szaktanácsadóként dolgozik. Mindketten rajonganak a különlegességekért és bár Anita régen többször is megpróbálkozott a fogyókúrával, ma már nem sanyargatja magát. Ábel Anita az egyik leghíresebb olasz színésznő mottója szerint éli az életét.

– ezt mondta évekkel ezelőtt Sophia Loren, és ezt posztolta nemrég Ábel Anita is a Ripost szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.