Blondie a kamerák előtt kevert le egyet Szegedi Fecsónak

Blondie Szegedi Fecsó Blondie (Géczi Bea) Szegedi Fecsó barátnője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Fecsó menyasszonya, Blondie hónapok óta várja, hogy megmutassa a rajongóknak legújabb dalát, aminek a klipjében szerelme is feltűnik.

Blondie Budapest Rettegj című dalában Kulcsár Edina szerelme, G.w.M is aktívan részt vett. Bár a dal már hónapokkal ezelőtt megszületett, a klipre várni kellett.

"A klipet a Bang Productions tagjai álmodták meg és készítették, akik David Guetta és Timmy Trumpet klipjeit csinálták. Magyarországon eddig senkinek nem mondtak igent, nekünk is csak azért, mert az egyik srác Fecsó barátja, emiatt álltak szóba velünk"

– mondta a szőke szépség a Borsnak, aki a a videóklipben angyalként, Fecsó pedig ördögként tűnik fel.

"Nem volt egyszerű dolgunk Fecsóval, mert úgy vettük fel a klipet, hogy csak egy zöld fal volt mögöttünk. El kellett játszanom, hogy pezsgős üveg van a kezemben, ott kellett kergetőznünk, ráadásul forgatás közben egy nagy pofon is elcsattant"

- mesélte Blondie, aki azt is elárulta, hogy bár Fecsó tudta, mi fog következni, mégis váratlanul érte a nagyot csattanó pofon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.