Csuti nem akar hétvégi apuka lenni: "A legrosszabb, amikor elmennek"

Forrás: Szabó András Csuti -
Medox Nina apaság Kulcsár Edina Szabó András Csuti hétvégi apuka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó András Csuti imádja a gyermekeit, és bár Kulcsár Edinával való szakítása után már nem élnek egy háztartásban, igyekszik minden szeretetet és figyelmet megadni nekik.

Kulcsár Edina és Csuti is csonka családban nőttek fel, így nem meglepő, hogy azt szeretnék, ha gyermekeik minél kevesebbet érzékelnének abból, hogy szüleik elváltak. Mindketten igyekeznek maximálisan kivenni a részüket a négyéves Medox és a kétéves Nina életéből.

Szabó András Csuti Forrás: Szabó András Csuti

"Továbbra is közösen neveljük a gyerekeket, s száz százalékig biztos vagyok benne, hogy Edina ugyanolyan elvek mentén teszi ezt, mint én, ebben nagy az egyetértés közöttünk. Általában heti két napot vagyok velük, de előfordul, hogy azt kérik, én menjek értük az oviba. Soha nem leszek hétvégi apuka, mert szerves része vagyok az életüknek" – mesélte az üzletember a Blikknek. Hozzátette, a mai napig nem lett könnyebb számára, ha gyermekei nincsenek vele.

"A legrosszabb, amikor elmennek. Ilyenkor még elől vannak a játékok, a mesekönyvek... Ezeket látva a csendes lakásban, elfog egy fura érzés. Néha nem is pakolom el a játékokat, és előfordul, hogy csak úgy bemegyek a szobájukba, befekszem az ágyukra, érezni azt a babaillatot" – mondta. Úgy véli, neki jelenleg az a feladata, hogy amikor együtt van a gyermekeivel, azt az időt tartalmasan töltsék, és minél jobb programokat találjon ki nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.