Demjén Ferenc 30 éve él szerelemben amerikai származású feleségével: elárulta, mi a titkuk

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Demjén Ferenc párkapcsolat szerelem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferenc több mint harminc éve él szerelemben az amerikai származású Rebeccával, akivel egy New York-i rockkocsmában ismerkedtek meg, és azonnal egymásra találtak. Minderről, a kapcsolatukról a szerdán megjelenő hot! magazinban mesélnek.

"Ahhoz képest, hogy a világ másik oldaláról jött, nagyon hamar és jól összenőttünk, és ez már így is marad" – mondta a Kossuth-díjas művész a hot!-nak.

Demjén azt is elárulta, mi a titkuk.

"Soha nem vagyunk külön! Arra nincs idő. Szeretjük egymást, és van egy szép otthonunk."

Ami a ház körüli munkákat illeti, ebben a tekintetben is nagy egyetértésben élnek. Míg az idilli környezet remek teret biztosít a művész alkotói tevékenységének, addig a felesége átveszi a gyakorlati teendők irányítását.

Story-gála: Demjén: "Nem hagytam abba" Demjén Ferenc Forrás: Polyák Attila/Origo

"Rebecca segít nekem az adminisztratív dolgokban, én szinte semmit nem tudok a házi teendőkről. Én nem szoktam főzöcskézni, de szeretek enni. A feleségem remekül főz amerikai, mexikói kajákat, sőt magyarosat is! Szinte jobban csinálja, mint a helyiek!" – teszi hozzá nevetve a lapban az előadóművész.

A Demjén Ferenccel készült cikk folytatását megtaláljátok a digitalstand.hu/hot oldalon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.