"Én az átlagnál jobban keresek" - vallotta be Tóth Vera, ám ezért olyan áldozatot hoz, amit másoknak nem kell

Forrás: Instagram/verajuska -
pénz Megasztár Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera elárulta, fiatalon nagyon hedonista életet élt, utólag pedig már sajnálja, hogy nem tett félre.

Tóth Vera 18 éves volt, amikor megnyerte a Megasztárt és országosan ismert énekesnővé vált, karrierje pedig felfelé ívelt, habár voltak hullámvölgyei. Az énekesnő bevallotta, fiatalon nagyon hedonista életet élt, amit mára kicsit már bán.

Tóth Vera bánja, hogy fiatalon hedonista volt Forrás: Instagram/verajuska

"Nagyon hülye voltam, hogy fiatal koromban nem figyeltem jobban, azért egy saját ingatlan jó lenne. Most már ez egyre távolabb kerül tőlem ez a kérdés, annyira drága" - mondta Palik László műsorában, majd hozzátette, jobban keres, mint az átlag, de ez lemondásokkal is jár. "Én az átlagnál jobban keresek, és ez nem hencegés. Egy ismert ember nyilván valamennyire többet keres, nem az, hogy többet visz a vásárra, de olyan dolgokat áldoz fel, amit egy hétköznapi embernek nem kell" - mondta.

"Elég nagy hedonista voltam fiatal koromban, ezt egy picit mérsékeltem volna, talán ezen változtattam volna" - mondta, mindenre költött, amire akart. "Voltak időszakok, amikor lenullázódtam, nem az én hibámból, elmentek mellőlem menedzserek, akkor újra kellett épülni. Én döntöttem tíz éve, egy nagyon fontos döntést hoztam, hogy ezeket a falusi félplayback haknikat eldobom magamtól, a Megasztár után elég sok ilyen volt az életemben. Ha megnézzük Rúzsa Magdi életét, ha én úgy döntöttem volna, mint a Magdi és már az elején offolom ezeket és csak élő koncerteket adok – ami abban az időszakban baromi nehéz volt - ezekre jobban odafigyeltem volna. Ha lett volna mellettem egy ember, akinek nem az önös érdekei a legfontosabbak, akkor már lenne egy házam" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.