Dobos Attila özvegye fotó MC Hawer Dobos Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobos Attila özvegyét, Erzsót MC Hawerrel fotózták le a minap, amely után megindultak a találgatások: szerelem szövődött kettejük között?

Dobos Attila zeneszerző többször is megkérte Erzsó kezét, aki minden alkalommal boldogan mondott igent, de sajnos, az esküvőre Attila betegsége miatt már nem kerülhetett sor. Nemrég azonban az asszony a technológia vívmányainak köszönhetően megkapta a lelkészi áldást, így összeházasodhatott néhai kedvesével.

Ezután sokan meglepődtek, mikor látták Erzsó MC Hawerrel közös fotóját, amelyen egymást ölelve mosolyognak. A legtöbben rögtön arra gondoltak, hogy szerelem szövődött kettejük között.

Legutóbb, amikor a Mokka vendége voltam, a TV2 stúdiójában találkoztunk Erzsóval. Beszélgettünk kicsit, és akart egy közös képet. Barátságos vagyok a rajongókkal is, senkinek nem mondom azt, hogy nem fotózkodok, így született egy ilyen "összebújós" kép. Dobos Attilát és a munkásságát is tiszteltem, az özvegyével nagyon kedvesen elbeszélgettem, nem kell ebbe semmi többet belegondolni"

– tisztázta a helyzetet a Borsnak MC Hawer, aki egyelőre a karrierjére koncentrál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.