Bombasztikus formában van az alkoholizmusból kigyógyult szexszimbólum - Fotó

fogyás alkoholizmus Jessica Simpson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson hosszú évekig az alkohol rabja volt, függősége pedig külsejét is teljesen eltorzította. Az egykori szexbombából felpüffedt arcú, túlsúlyos nő lett, akire alig lehetett ráismerni.

Az énekesnő azonban tavasszal örömhírrel rukkolt elő: ismét volt kedve bikinit húzni, miután életmódváltásának köszönhetően 45 kilótól szabadult meg. Azóta folyamatosan ontja közösségi oldalaira a szexibbnél szexibb fotókat, melyeken követői rendre megcsodálhatják ismét fitté vált alakját.

A sztár nemrég Mexikóból, Cabo San Lucas tengerpartjáról jelentkezett be egy különleges szabású, fekete fürdőruhában és magassarkúban, a lájkok és a dicsérő hozzászólások pedig egyaránt arról árulkodnak, hogy Jessica követői hihetetlenül büszkék kedvencük kitartására és az életmódváltás terén elért eredményeire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.