gyermekvállalás Mokka videó G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap bombaként robbant a hír, miszerint Kulcsár Edina harmadik gyermekével várandós. A modell terhessége mindenkit meglepett, Edinát magát is, hiszen fogamzásgátlót szedett, ennek ellenére mégis megfogant a baba. Most az is kiderült, hogy mit szólt G.w.M, amikor meglátta a pozitív tesztet.

A modell és kedvese, G.w.M ma reggel a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának voltak a vendégei, ahol elmesélték, hogy Márk nem Edinától tudta meg, hogy édesapa lesz, csupán a tesztet látta.

A modell terhessége mindenkit meglepett, Edinát magát is, aki mikor megkapta a hírt, egy órán keresztül csak ült és meredt maga elé.

"Először meg sem tudtam szólalni, nem tudtam, hova tegyem ezt az egészet, aztán összeraktam magamban, hogy hopp, ez egy pozitív teszt és egy kisbaba! Aztán azonnal madarat lehetett fogatni velem, nagyon örültem" – mesélte a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.