Mégsem tűnt el Manuel táskája: megtalálta a takarító a 300 ezer forinttal együtt

készpénz Strand Fesztivál Manuel eltűnt táska megtalálták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos veszteség érte a népszerű magyar énekest, Manuelt - legalábbis sokáig úgy tűnt. Az X-Faktor felfedezettje a Strand Fesztiválon lépett fel, de mire visszatért a backstage-be, eltűnt a táskája, benne 300 ezer forinttal. Végül csodával határos módon az egyik takarító megtalálta az elveszettnek hitt táskát az öltözőben.

"300 kp, minden iratom, lakáskulcs, meg minden benne volt. Érthetetlen g*ci..." - írta ki a 24 órán keresztül megtekinthető Instagram-történetébe a fiatal.

Később a Strand Fesztivál is reagált a történtekre, szintén Instagram-történetben osztották meg, hogy megtalálták Manuel táskáját, amit hiánytalanul leadtak a talált tárgyak gyűjtőhelyén.

"Kedves Manuel! Itt felejtetted a táskádat a backstage-ben, a takarító-bontó csapatunk megcsinálta és hiánytalanul leadta a talált tárgyak gyűjtőhelyén! Már a kollégáknál van, aki felveszi a kapcsolatot a menedzsmenteddel, hogy mielőbb visszajusson hozzád a táska!" - olvasható az Instagramon.

Ezután nem sokkal Manuel válasza is megérkezett, aki megköszönte a megtalálónak, hogy hiánytalanul leadta a táskáját. Hozzátette, posztjával senkinek nem akart rosszat, sőt, régen érezte magát ilyen jól fellépés után:

Manuel Forrás: Instagram/Manuel

"Nyilván nem akartam ezzel rosszat senkinek, szóval azt még hozzátenném, hogy itt nem a Strand szervezésével volt probléma, sőt, rég éreztem ilyen jól magam, mint tegnap ott hátul koncert után, hanem hogy beb*sztunk mint a sz*r, és átjáróház lett az öltözőből" - magyarázta Manuel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.