Molnár-Fazekas Vivien: "Amíg nem járja végig azt az utat, ami a teljes gyógyuláshoz vezet, hozzám ne jöjjön"

Forrás: RTL -
Molnár Gusztáv Molnár-Fazekas Vivien rehabilitáció alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, az alkoholproblémákkal küzdő Molnár Gusztáv úgy döntött rehabilitációs intézménybe vonul, hogy visszakapja munkáit és feleségét, Vivit. Később kiderült, a színész saját felelősségére otthagyta az intézményt, most pedig Vivien arról beszélt, hogy az elvonó alatt is terrorizálta őt a férje. 

"A lelkem ebben a pillanatban nagyon sz*rul van. Erre nincs jobb szó. Az elmúlt hetekben iszonyú sok dolog zúdult rám a múlttal kapcsolatban. Azon gondolkodom, hogy mit kellett volna másként vagy jobban csinálnom ahhoz, hogy ne találjam magam abban a helyzetben, amiben most vagyok. Guszti beteg ember. Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, hogy minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán. Ha újra kezdhetném, akkor biztosan hamarabb hozok meg bizonyos döntéseket, mert sem neki, sem magamnak nem segítettem azzal, hogy itt voltam mellette, hogy újra és újra elhittem neki, hogy összeszedi magát és megváltozik" - nyilatkozta a Borsnak Molnár-Fazekas Vivien, Guszti felesége.

Forrás: RTL Klub

Vivi azt is elmondta, bár a rehabról a kezdeti időkben nem lehet telefonálni, Guszti kikövetelte, hogy az asszony mindennap beszéljen vele.

"Minden este beszélnünk kellett, és ő elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem... Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon" - mondta el és hozzátette, úgy néz ki, Guszti még mindig nem fogta fel, hogy nagy baj van.

A férfi egyébként azt ígérte feleségének, hogy kedden bevonul egy másik helyre, és bízik benne, hogy ott majd sikeresebb lesz a gyógyulása.

"Addig, amíg nem járja végig azt az utat, ami a teljes és hangsúlyozom teljes gyógyuláshoz vezet, hozzám ne jöjjön. Majd akkor keressen, ha tényleg készen van egy kapcsolatra, egy normális életre" - vélekedik Vivien, aki egyébként egy kisgyermek édesanyja.

"A fiam egyébként tudja, érezte, hogy Guszti beteg. A gyermek szintjén elmagyaráztuk neki, hogy azért van kórházban mert beteg. Ő ezt megértette és elfogadta, egyébként már vagy három hónapja nem találkoztak, hozzászokott a Guszti nélküli élethez. Így vagyunk most" - mesélte a színész felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.