Nádai Anikó és Hajmásy Péter kisfia már 5 hetes: kiderült, hogy telnek a napjaik

Forrás: Nádai Anikó/Instagram -
Hajmásy Péter kisbaba Hajmásy Alex Nádai Anikó újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó kisfia, Alex már 5 hetes. A műsorvezető most egy kis betekintést engedett a mindennapjaikba. 

Anikó elmesélte, hogy hatalmas boldogság számukra a kis Alex érkezése, bár bevallotta, hogy sokszor fárasztó kisgyermekes szülőnek lenni.

Nádai Anikó Forrás: Nádai Anikó/Instagram

"Felemelő érzés, azt kell mondjam. Nagyon-nagyon élvezzük az egészet. Fáradtak vagyunk, ezt nem tagadom. Kicsit keveset alszunk, de nagyon jó a munkamegosztás köztünk, Peti is rengeteget segít" – mondta Anikó az RTL Reggeliben. Hozzátette, hogy legyen szó pelenkázásról, fürdetésről, éjszakázásról, mindig számíthat párjára.

Anikó elmesélte, hogy nagyobbik kisfia, Patrik is nagyon szereti az öccsét, szeretgeti, puszilgatja. Patrik idén kezdi az iskolát, így a család most valóban egy igazán izgalmas időszakot él meg. A műsorvezető mindemellett fontosnak tartja, hogy ne mutassa meg gyermekeit a közösségi médiában, mivel úgy gondolja, ez az ő egészséges fejlődésüket is szolgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.