Agykárosodást szenvedett Schobert Norbi: harmadszor került életveszélyes állapotba

agykárosodás életveszély stroke sztrók Schobert Norbi Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napra pontosan egy évvel ezelőtt, saját házuk előtt esett össze Schobert Norbi. Ma már tudjuk, a fitneszguru sztrókot kapott, melyet elmondása szerint a koronavírus váltott ki nála. Ha akkor nem érkezik meg a gyors segítség, akár tragédiával is végződhetett volna a tavaly augusztus végi nap.

Schobert Norbi nem először nézett szembe a halállal: először szívműtétre volt szüksége, majd egy kórházi fertőzés támadta meg a szervezetét, tavaly pedig az agyi érkatasztrófa sodorta veszélybe az üzletember életét. Norbi azonban harmadszor is újjászületett. Az elmúlt egy évben keményen dolgozott azért, hogy legyőzze a sztrók utóhatásait.

Forrás: TV2

– mesélte a Blikknek a fitneszguru, akinek a motorikus képességei is leromlottak, mint mondja, a jobb oldala kicsit "béna volt", de egy év alatt a rendszeres sportnak köszönhetően jelentősen javult az állapota.

– idézi a lap Norbit, aki ugyan megfogadta, hogy kevesebbet fog dolgozni, de a válság az ő üzletét sem kímélte és többszáz emberért tartozik felelősséggel, így nem teheti meg, hogy visszavonul.

Schobert Norbival pár hete a Life.hu is interjút készített. A beszélgetést ide kattintva tudjátok elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.