Szabó Győző üzent a kutyáját megmérgező ismeretlennek: "Megvagy, haver!"

kutya mérgezés Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hétig küzdöttek Szabó Győzőék kutyájának életéért, miután egy ismeretlen mérget adott neki. A színész a közösségi oldalán írta le, mi történt velük, és most a kamerákon keresztül is üzent a tettesnek.

A Reggeli stúdiójából üzent a kutyáját megmérgező ismeretlennek Szabó Győző. Tokió szerencsére már jól van, de három hétig küzdött az életéért.

"Kameráink rögzítették, úgyhogy megvagy, haver! A kameráink rögzítették a mérgezést magát. Este elment az emberünk, bedobott valamit zseblámpával, továbbment, elhagyta a portát, majd átment az utca túloldalára, és visszasétált. Ez rögzítve van a kamerán, haver! És elmegy a másik oldalon, és a Tokio fölette. Az a legfurább az egészben, a felvételen rajta van, a testbeszédén látszik, hogy megborzong. Majd megy, iszik nagyon sokat, kicsit lefekszik és aztán utána kihányta, visszajött. (...) Egy kutyát sétáltató ember volt. Szerintem ez mentette meg, hogy viszajött egy része. Fagyálló. Utána kezdődött az őrület" - mesélte a színész, akinek a pénztárcáját is alaposan megterhelte az eset, a kutya gyógykezelése ugyanis milliós tétel volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.