Vádat emeltek A$AP Rocky ellen - Rihanna pasija évekre börtönbe kerülhet

Forrás: Getty Images for Fenty Beauty & Fenty Skin/Rich Fury 2022/Rich Fury -
lövöldözés börtön vádemelés Rihanna bíróság ASAP Rocky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021-ben egy haverját lőtte meg A$AP Rocky, akit akkor letartóztattak, majd 550 ezer dollár óvadék ellenében szabadlábra helyeztek. Most azonban vádat emeltek ellene, így a bíróság előtt felel majd tetteiért.

A 2021. novemberében történt lövöldözésre egy vitát követően, Hollywoodban került sor.

A Los Angeles megyei körzeti ügyész hétfőn jelentette be a 33 éves rapper ellen a kétrendbeli, félautomata lőfegyverrel elkövetett testi sértés, valamint személyes lőfegyver használatának vádját.

Rihanna és ASAP Rocky Forrás: Getty Images for Fenty Beauty & Fenty Skin/Rich Fury 2022/Rich Fury

„A nyilvános helyen végzett fegyverelsütés súlyos szabálysértés, amely tragikus következményekkel járhatott volna nemcsak a célszemélyre nézve, hanem a Hollywoodba látogató ártatlan szemlélőkre nézve is" - mondta a vádemelés kapcsán az ügyész.

A tárgyalásra szerdán kerül sor. Ha a rappert bűnösnek találják, hosszú időre hűvösre kerülhet: kétséges, hogy a következő években ott lesz-e nemrég született kisfia és párja, Rihanna mellett - írja a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.