Berki Krisztián édesanyja: Mazsi felelős a fiam haláláért

harag Mayer Júlia Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja vádak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián édesanyja súlyos vádakkal illeti fia özvegyét, Berki Mazsit, aki nem hagyta szó nélkül anyósai szavait. 

Nem mondható békésnek a viszony Berki Mazsi és anyósa, Mayer Julianna között. Az asszony ugyanis azt állítja, hogy az özvegy nem megfelelően gyászolja a férjét.

Hozzátette, ha ez olyan nagy szerelem volt, akkor nem kellett volna heti rendszerességgel ide-oda költözni. Júlia kijelentette, hogy a fia halálát a sok konfliktus és vita okozta. Szerinte a házasok között már régóta rossz volt a viszony.

"Szerinte abból adódott, hogy a menye nem volt házias"

– mondta az asszony.

"Azt mondta nekem Krisztián, "ilyen nő nekem nem kell", aki nem tud maga körül rendet rakni. Állandóan bejárónő kell, meg takarítónő kell, meg vasalónő kell... Semmit nem csinál, se nem főz, se nem mos... Ebéd? Ebéd? Hát olyat nem ismer."

Mazsit teljesen megdöbbentették anyósa szavai. Elmondta, hogy ő többször invitálta magához Júliát, de szerinte haragszik rá, amiért arra kérte, hogy ne nyilatkozzon Krisztiánnal kapcsolatban.

"Azt gondolom, hogy az anyósom pontosan tudja, a fia miért halt meg, és nem hiszem, hogy ennek az oka én lennék. "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.