távoltartási végzés Molnár Gusztáv válás Fazekas Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv volt kedvese embert próbáló időszakon van túl: miután belátta, hogy képtelen segíteni alkoholfüggő férjén, kimondta a válást és jelenleg a továbblépésre fókuszál – hol több, hol kevesebb sikerrel.

Bár a fiatal édesanya nemrég távoltartási végzést kért exe ellen, aki még most is zaklatja őt az elvonóról, állítása szerint ettől függetlenül nagyon nehéz elengednie együtt töltött éveiket.

„Sok hónap szenvedése van benne, belefáradtam. Rá kellett jönnöm, hogy nem tudom Gusztit jó útra terelni. Rezzenéstelen arccal mondott mást, mint amit csinált. Újra meg kell tanulnom bízni másokban, elhinni, amit mondanak. Amikor már több nővel is írogatott, majd másnap a betegségére hivatkozva magyarázkodott, tudtam: nincs miért küzdenem. Nem akartam tovább ártani magamnak" – jelentette ki Vivien.

Bár a csinos híresség szeretné, ha volt férjének rendbe jönne az élete, találkozni semmiképp sem akar vele. A jövőre nézve pedig annyit elárult: ha megismerkedne valakivel, aki elfogadná a kisfiát és a múltját, akkor nyitott lenne egy új szerelemre – írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.