"Halálfélelmem volt" - Mészáros Norina zokogva omlott össze a Nyerő Párosban

Instagram, Mészáros Norina -
halálfélelem Nyerő páros Young G sírás Mészáros Norina Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G Béci felesége, Mészáros Norina teljesen összetört a Nyerő Páros tegnapi feladata miatt. Az édesanyának a páros feladat előhozta azokat az emlékeit, amikor a méhnyakrák miatt életmentő műtéten kellett átesnie.

Béci és Norinavalósággal berobbantak a Nyerő Páros villájába. A páros minden feladatnál odatette magát, a minap viszont olyan kihívás elé állították őket, ami Norinának sok volt.

Norinának több méter magasan kellett egy szikla oldalán lévő futópadon sétálnia, miközben a férje időrendi sorrendbe állította az emlékeit. Béci nem remekelt a feladatban, Norina pedig, bár kezdetben úgy tűnt, legyőzte félelmét, egy idő után elkezdett zihálni, és bepánikolt.

-mondta Norina, aki sírva borult Béci nyakába.

Instagram, Mészáros Norina

Az édesanya később elmondta, nem volt még olyan, hogy ennyire bepánikolt volna, és azt érezte, képtelen megnyugodni.

„Megkönnyebbültem, de azt éreztem, hogy nem tudok megnyugodni... Én nem szoktam így reszketni. Nem tudtam magamat lenyugtatni, mert újra bevillant ez a halálközeli élmény, és én ezt egyszerűen nem tudtam kezelni. Pluszban ott volt az is, hogy egy kudarc, mert én nem szoktam semmit sem feladni" – mesélt az érzéseiről a történtek után.

A villába visszaérve elmondta, hogy annyira megijedt, hogy halálközei élménye volt, és azt kérdezte Bécitől, rajta kívül mégis kinek volt halálközeli élménye. Norináról várandósan derült ki, hogy méhnyakrákkal küzd, a feladat által kiváltott érzései pedig ezeket a sebeket tépték fel benne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.