2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Terhességéről faggatták Kulcsár Edinát: kiderült, hányadik hétben járhat

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
terhesség Kulcsár Edina terhes G.w.M Kulcsár Edina hány hetes várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel ezelőtt robbant a hír, hogy gyermeket vár Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynőnek előző kapcsolatából már született két gyereke, most pedig új szerelmétől, a rapper G.w.M-től is teherbe esett. A váratlanul jött várandósság miatt visszalépett az őszi táncos show-tól, a Dancing with the Starstól.

Edinát a bejelentése óta mindenki arról kérdezi, hogy terhessége hányadik hetében jár? A modell nemrég kérdezz-feleleket játszott követőivel az Instagram-oldalán, ahol ismét felmerült ez a kérdés, így ezt már nem hagyhatta tovább szó nélkül. Kulcsár Edina most sem árult el konkrétumokat, de a válaszából kikövetkeztethetőek a számok.

Kulcsár Edina és párja, G.w.M Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

– idézte a Bors Edinát, aki tehát valahol az első trimeszter közepén, a 6-10. hét körül járhat. A terhességének bejelentésére azért volt szükség, mivel vissza kellett lépnie a Dancing with the Starsból. A műsorban a helyét Berki Mazsi veszi át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.