Lebukott Johnny Depp: házas ügyvédnővel randizgat

Forrás: Getty Images/2022 Consolidated News Pictures/Consolidated News Pictures -
szerelem ügyvédnő Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Johnny Deppet az elmúlt néhány hónapban Camille Vasquez ügyvédnővel boronálta össze a sajtó, nemrég kiderült, hogy a színész egy másik csinos jogászhölggyel találkozgat.

A The Page Six megírta, hogy a színész Joelle Rich ügyvédnő oldalán találta meg a boldogságot – ő képviselte Deppet a The Sun ellen benyújtott rágalmazási perében, de jelen volt az Amber Heard-ügy tárgyalásain is annak ellenére, hogy ez nem volt szakmai kötelessége.

Johnny Depp Forrás: Getty Images/2022 Consolidated News Pictures/Consolidated News Pictures

Sajtóértesülések szerint a londoni Rich papíron még házas és két gyermek édesanyja, ám jó ideje külön él a férjétől. Egy, a lapnak nyilatkozó anonim forrás szerint Depp és Rich már az Amber Hearddel folytatott tárgyalások alatt is randizgattak Virginiában – ilyenkor diszkréten, szállodákban hozták össze a találkozókat, gondosan ügyelve arra, hogy bimbózó kapcsolatuk a kíváncsi tekintetek elől rejtve maradjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.