Kamarás Norbi az X-Faktor színpadán adott szerenádot szerelmének, Kármán Odettnek

X-Faktor párkapcsolat szerenád Éjjel-nappal Budapest szerelem Kármán Odett Kamarás Norbert Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamarás Norbi nemcsak az Éjjel-nappal Budapest Lalijaként ismert, hanem már 3 éve ő vezeti az X-Faktor háttérműsorát is. Idén ezt most már szerelmével, a szintén a sorozatból ismert Kármán Odettel teszi. 

A fiatalok már két és fél éve vannak együtt, de volt idő, amikor Norbi Dallos Boginak udvarolt, egy évadon át próbálkozott az énekesnőnél. Ezt az X-Faktor legutóbbi adásában árulta el, amikor a színpadon megjelenve szerenádot adott párjának.

Nyerő Páros: Kamarás Norbert, Kármán Odett Forrás: RTL Klub

A mulatós dalt saját bevallása szerint maga írta, kis segítséggel: "tehát közöm nincs hozzá" - mondta el Norbi a dalról.

„Hiába a pénz és a hírnév, nélküled én semmit sem érnék. Hisz minden álmom csak te voltál, míg élek, vigyázok rád. Nincs több akadály, mi kettőnk közé áll, mi legyőzhetünk bármit, s a bánat messze száll!" - énekelte Odettnek kissé hamisan, de annál nagyobb lelkesedéssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.