Tom Cruise levegőben száguldó kisrepülőn guggolva mondott beszédet - Videó

Forrás: AFP/Anthony Wallace -
Mission Impossible Top Gun: Maverick Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise többek között arról híresült el hollywoodi berkekben, hogy imádja önmaga végrehajtani filmjei látványos kaszkadőrmutatványait. Most is egy ilyen produkcióval jelentkezett, rajongói legnagyobb örömére.

A Top Gun: Maverick sztárja jelenleg gőzerővel dolgozik a Mission: Impossible hetedik, illetve nyolcadik részén, s a forgatásokon nemrég elképesztő mutatvánnyal lepte meg rajongóit. Cruise egy rendkívül magasan száguldó kisrepülőn guggolva jelentkezett be a CinemaCon nevezetű eseményre, melynek nézőit az arcába csapó menetszél ellenére is vidám mondatokkal köszöntötte. Még különleges védőfelszerelést sem viselt, csak egy, a már szinte védjegyévé vált dögös bőrzsekis összeállítást.

Az ember azt hinné, hogy ezt nem lehet túlszárnyalni, ám a búcsút követően a színészt szállító légi jármű oldalra fordult, mindeközben pedig a csupán fél kézzel kapaszkodó szívtipró szeme sem rebbent. Úgy tűnik, Cruise számára tényleg nem létezik lehetetlen küldetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.