Gáspár Győző elsírta magát az Ázsia Expresszben: "Megalázkodtam, én a híres Gáspár Győző!"

Gáspár Győző Ázsia Express sírás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő óta a nézők is láthatják az Ázsia Expressz új évadát. A második adásban a versenyzőknek minden eddiginél nehezebb feladatokkal kellett szembenézniük, Győző pedig nem bírta könnyek nélkül.

A versenyzőknek szállást kellett találniuk éjszakára, Győző és Bea pedig egy ötcsillagos apartmanba próbáltak bejutni. Bár Bea úgy gondolta, nem fogják őket befogadni pénz nélkül, a tulajdonos úgy döntött, ad nekik egy szobát éjszakára. Győzőék nem akarták elhinni, hogy léteznek még ilyen jószívű emberek, pláne, hogy gyönyörű szobát kaptak.

A showmannek a szobát látva szó szerint tátva maradt a szája, és így nyilatkozott a történtek után.

"Mekkora rohadt egoista majom vagyok otthon Magyarországon, hogy semminek nem tudok örülni, itt meg megalázkodtam, én Gáspár Győző, a híres Gáspár Győző (...) A szívem úgy elcsattant, hogy kaptunk egy szobát, hogy egész nap mentünk, mint a kutyák, és megsajnáltak minket. Ez nekem olyan nagy öröm, hogy nem tudom elmondani, hogy megengedték nekünk, hogy itt aludhatunk..."

- mondta sírva Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.