Gisele Bündchen túl szexéhes volt Tom Brady-nek, ez vezethetett a váláshoz

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Kevin Winter -
Gisele Bündchen Tom Brady szexhiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már szinte biztos, hogy a szupermodell és a rögbisztár kapcsolata menthetetlen, ám eddig csak felszínes információk kerültek napvilágra azt illetően, hogy pontosan miért hidegültek el egymástól.

A Blikk értesülései szerint a válókereset beadása teljesen hétköznapi okokra vezethető vissza. Amellett, hogy Gisele úgy érezte, kedvese elhanyagolja őt és a gyerekeiket, a sivár nemi életről is gyakorta panaszkodott a barátainak. Tudniillik Brady hihetetlenül fegyelmezett, önmegtartóztató életmódot folytat a jelentőségteljes meccsek előtt: 24, de akár 72 órán át is visszafogja szexuális vágyait annak érdekében, hogy a kulcsfontosságú pillanatokban csúcsteljesítményt produkálhasson a pályán.

Gisele Bündchen és Tom Brady Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Kevin Winter

A bennfentesek szerint Gisele ezt nehezen tolerálta, végül pedig elege lett, és úgy vélte, kettejük viszonya menthetetlenül kihűlt. Hogy Brady az életmódjával kapcsolatban tudományos anyagokra vagy a tapasztalataira hagyatkozott-e, nem tudni, mindenesetre profi sportkörökben igen elterjedt a teória, mely szerint a közösülés gyengíti a fizikai teljesítményt.

A szexuális együttlétek sportteljesítményre gyakorolt hatása régóta vita tárgyát képezi. A témával kapcsolatos írásokat már Kr. u. az 1. századból is fedtek fel régészek: az ókori görög orvos, a kappadókiai Aretaeus elmélete szerint például a férfi erejét az ondó visszatartásával lehet növelni. Két évezreddel később ez az elképzelés még mindig él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.