Hajmásy Péter szerint baromság, hogy egy gyerek megmenthet egy rossz kapcsolatot

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram -
Hajmásy Péter párkapcsolat Hajmásy Alex Nádai Anikó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy Hajmásy Péter és Nádai Anikó közös életébe nagyon hamar érkezett kisfiuk, Alex, az újdonsült édesapa cseppet sem bánja, hogy kapcsolatuk elején érkezett szerelmük gyümölcse.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Nádai Anikó és Hajmásy Péter nemrégiben ünnepelték második évfordulójukat. A pár még 2020 októberében jött össze, idén év elején megtörtént az eljegyzés, majd bejelentették, hogy érkezik szerelmük gyümölcse, Alex.

Peti a Reggeliben beszélt arról, hogy úgy érzi, a legjobbkor vágtak bele a családalapításba, ugyanis Anikóval a mai napig fülig szerelmesek egymásba.

Nagyon jó érzésnek tartom, hogy nagyon tetszik az Ani, nagyon kívánom az Anit, nagyon szerelmes vagyok belé. Szerintem ez egy nagyon fontos dolog, mert mikor sokan azt hiszik, hogy 10-15 év múlva majd megmenti a kapcsolatukat egy gyerek... az nem biztos, így, hogy nem alszol, full ideg vagy

– magyarázta.

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

Hajmásy azt is bevallotta, hogy imádja az apaságot, de sokszor nehéz az élet egy kisbabával. Arról is beszélt, hogy igyekeznek kettesben is minél több időt együtt tölteni, másfél-kéthetente randizni járnak, kéthavonta egy-egy éjszakára pedig el is mennek otthonról.

Anikó és Péter az építkezésbe is belefogtak Szigetszentmiklóson, és bár egy pillanatig sem unatkoznak, és nagyon keveset alszanak, senkivel nem cserélnének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.